Domain foglaltságának ellenőrzése: .  
Open Webm@il

 
Untitled Document

Távsegítség letőltés

Webtárhely
Weblapkészítés
Szerver bérlet


Linux telepítés

Referenciák
Magunkról

Elérhetőség

FTP
Levelezés

Távsegítség

Online befizetés

Partnereink

Domain regisztracio

Kezdőlap

 
Untitled Document

Ha szeretne felirat-
kozni hírlevelünkre,
adja meg e-mail
címét!


Untitled Document
Ön szerint melyik a jobb?

ASUS
ABIT
MSI
Mindegyik jó
Nem érdekel


k

Untitled Document
Csomag
Domain fenntartás Web tárhely (Mbyte) Email (db) Email alias (db) SQL adatbázis (Mbyte) CGI FTP elérés Statisztika WEB mail Levelek vírus ellenőrzése Havi díj Ft/hónap
Domain parkoltatás.
X - - 1 - - - - - - 1000
Alap I. (akciós)
X 2 1 - - - X X X X 2000
Szél csomag
X 30 15 5 5 PHP, PERL X X X X 4 000
Vihar csomag
X 100 30 15 10 PHP, PERL X X X X 7 500
Egyéni
Kérje árajánlatunkat: info@rooter.hu címen! Regisztráció:
4 000
Csomag választás: Regisztrációs lap innen letölthető **
Domain név: *
 
Egyéb információ:
Számlázási név: Adószám(cég):
Számlázási cim:
Kapcsolattartó: * Tel: E-mail:

Fizetem internetforintkártyával Átutalással (több információ az Internetforint kártyáról)

* Kötelező kitölteni **(Csak ".hu" végződésű domain nevek esetén szükséges) Fax-on vagy postán kell elküldeni aláirva (Fax: 93-516- 441, Posta: 8800 Nagykanizsa, Bajcsy -Zs. 100)


Az Interneten minden számítógépnek egy úgynevezett TCP/IP címe van ami pld. ennél a gépnél amit most Ön meglátogatott így néz ki: 194.196.15.207 Könnyen be lehet látni hogy ha ezt kellene beírnia valakinek ahhoz hogy meglátogasson minket nem lenne ennyi látogatónk. :)

A saját domain bejegyzésének 2 lépése:

1. Ellenőrizni hogy foglalt -e már a név amit kiválasztott magának. Ezt megteheti itt:

        regisztrációs lap letöltése

2. Ha az ellenőrzésen már túl van akkor töltse ki az itt letölthető domain regisztrációs lapot, és küldje el postán vagy jutassa el hozzánk 3 példányban kitöltve. A regisztrációs lapon csak a bekeretezett részeket kell kitöltenie.

Az Internet szolgáltatók legtöbbször ingyen adnak webtárhelyet az Internet eléréssel együtt. Ez már a következő egy jobb módszer az elérésre. Ez pld. így nézhet ki: http://www.szolgáltató.hu/users/webtarhelyek/alkönyvtárak/cégneve

Nos ez már valamivel könnyebben megjegyezhetőbb de még ez sem tűnik számomra használható megoldásnak.

Nem véletlenül létezik a saját domain név fogalma az Interneten. A domain nevet meglehet vásárolni és az valakinek a tulajdona lehet mint pld. egy ház vagy egy autó. Mint egy autónál vagy háznál itt is sokszor az első megítélését egy cégnek nagyban befolyásolhatja az hogy milyen címen elérhető. pld. sokan nem tartják versenyképes partnernek azt a céget amelyiknek a munkatársa az xz@freemail.hu vagy xy@hotmail.com illetve hasonló címeket ad meg elérhetőségnek. Nem biztos hogy ennek a megítélésnek van valós alapja de a világ jelenleg így működik. Persze ez nem feltétlenül hátrány egy cégnek aki internetes szolgáltatásokat ad el mint pld. a miénk. :-)

Saját domain név:

Ebben az esetben az elérhetőség mondjuk a Fagyi BT. -nek aki fagyit árul az Interneten keresztül a következőképpen alakul: weblapjai elérhetőek pld. www.fagyi.hu címen. A cégvezető levélcíme pedig pld. fonok@fagyi.hu lehetne.

Azért lássuk be ez könnyebben megjegyezhető és használható.

Néhány magyarázat a kitöltéshez:

A regisztrációnak két módja van
prioritásos: Bejegyzési idő 2-3 nap. Ez abban az esetben megy ha a cég neve megeggyezik a bejegyzendő domain névvel vagy a név védjegye a cégnek. Ebben az esetben mellékelni kell a cégbírósági bejegyzés egy fénymásolatát illetve egy aláírási címpéldány fénymásolatát. Ha védjegyről van szó akkor az azt bizonyító okiratot.
két hetes várólistás: Mint a nevében is benne van a bejegyzési idő két hét. Ilyenkor a bejegyzendő domain név felkerül egy 2 hetes várakozó listára és a várakozás időtartama alatt kifogást emelhet bárki a domain bejegyzése ellen. (Természetesen a kifogás indoka több kell legyen egy csak -nál.)
 

Cimke felhő :

Webtárhely, Domainregisztráció Domainregisztráció Weblapkészítés Webdesign Programozás Számlázó szoftver vonalkod vonalkod cimke scanner adatgyujto barcode scanner vonalkod bútor Lakberendezesi bútor acélcsarnok,
Pellet Hotel Szinterapia kristalylampa kemeny Ingatlan energia Iparipark blando Asztalosipari alapanyagok Hotel cegeladas wellness Zalakaros Joid art Thomas SaboOliver Weber karkoto nyaklanc gyuruautojavitas autoszerviz nagykanizsafutócipő wellness hotelek lapja Zalakaorson Hotel park Vitorlas hajo elado
Pandora ekszer
Garaboncias kalandpark
Free URL Submit Webkoktel Linkgyűjtemény Linkkereso japan kistraktor Link katalogus ISO szakerto

 

 

2005. Rooter Kft.
 
Rooter kft.