Domain foglaltságának ellenőrzése: .  
Open Webm@il

 
Untitled Document

Távsegítség letőltés

Webtárhely
Weblapkészítés
Szerver bérlet


Linux telepítés

Referenciák
Magunkról

Elérhetőség

FTP
Levelezés

Távsegítség

Online befizetés

Partnereink

Domain regisztracio

Kezdőlap

 
Untitled Document

Ha szeretne felirat-
kozni hírlevelünkre,
adja meg e-mail
címét!


Untitled Document
Ön szerint melyik a jobb?

ASUS
ABIT
MSI
Mindegyik jó
Nem érdekel


k

Untitled Document

A jó weboldal 6 pontja szerintem:


1. Egy látogató ha keres valamit az interneten akkor beüti a keresőbe és megy sorban a találatokon. Egy látogató átlag 10 másodpercet tölt az oldalunkon ez alatt vagy megtalálja amit keres vagy nem. Ha nem akkor megy tovább. Ezt az értékes 10 másodpercet lehet pörgő forgó csillogó és ámulatba ejtő dolgokat bámulva tölteni és azzal is, hogy kevés, de könnyen átlátható, rendszerezett információkat dugunk a látogató orra elé.


2. A weblap elrendezése legyen egyszerű, átlátható, mindjárt legyen ott a látogató orra előtt, amit keres, tudjon rákattintani, lássa meg egyből első pillantásra. Ezt lehet segiteni t öbbféle induló lap alkalmazásával vagy az első lap egy választó lap legyen ami alapján a látogató továbblép arra a területre ami érdekli, Néhány weblap almenü almenüjében simán el lehet veszni.


3. A legtöbb vevő ha először látogat egy boltba , még nem fog vásárolni az első alkalommal. Inkább csak felméri mire számíthat, mit is kaphat itt és mennyiért. Tehát nem kell neki mindjárt lenyomni a torkán a "vásároljon nálunk" szlogent. Az elsődleges dolgunk ilyenkor, ha már elértük hogy tovább maradjon az oldalunkon mint 10 másodperc, az az hogy vegyük rá hogy majd vissza is jöjjön. Azaz pld. kérjük el tőle az elérhetőségét, vagy adjunk neki valamit amit elolvasva majd vissza talál hozzánk.


4. Tegyünk fel az oldalunkra minél több hasznos tartalmat, amik közül némelyiket adjuk oda neki úgy, hogy cserébe megadja nekünk az elérhetőségét. A hasznos tartalmak irása közben minél többet ismételgessük a weblapunk elérhetőségét, hogy vésődjön be minél jobban a fejébe hol találhat meg minket. Ne akarjunk itt még eladni.


5. Ha elég sok hasznos információt adunk az oldalunkon, akkor az a keresőkben is plusz pontot fog jelenteni és a látogatóink is tovább fognak ajánlani minket másoknak, illetve hivatkozni ránk. Ez szintén hasznos nem ? Mi leszünk a szakértők ….. akire hivatkoznak, és minket fognak megtalálni azok akik ilyesmit keresnek.


6. Amennyiben már megvan a látogató elérhetősége, jöhet a folyamatos kapcsolattartás, 1-2 havi rendszerességgel, érdekesŐt érdeklő anyagokat kell küldenünk neki ingyen. Ettől folyamatosan emlékezni fog ránk, mert mindig friss lesz az információnk. Ha majd a jövőben ilyen jellegű problémája akad, minket fog megkeresni, hiszen tudja, hogy ezzel foglalkozunk és rendszeresen nyújtottunk neki már valami hasznosat. Ha jó anyagokat irtunk neki, akkor azt is tudja hogy értünk hozzá.


Ezután miért menne a konkurenciához ?

Ha szeretne weblapot csináltatni velünk irja meg elérhetőségét levélben nekünk, erre a címre és visszahívjuk a részletek miatt: info@rooter.hu

Vissza a www.rooter.hu főlapjára.
 

Cimke felhő :

Webtárhely, Domainregisztráció Domainregisztráció Weblapkészítés Webdesign Programozás Számlázó szoftver vonalkod vonalkod cimke scanner adatgyujto barcode scanner vonalkod bútor Lakberendezesi bútor acélcsarnok,
Pellet Hotel Szinterapia kristalylampa kemeny Ingatlan energia Iparipark blando Asztalosipari alapanyagok Hotel cegeladas wellness Zalakaros Joid art Thomas SaboOliver Weber karkoto nyaklanc gyuruautojavitas autoszerviz nagykanizsafutócipő wellness hotelek lapja Zalakaorson Hotel park Vitorlas hajo elado
Pandora ekszer
Garaboncias kalandpark
Free URL Submit Webkoktel Linkgyűjtemény Linkkereso japan kistraktor Link katalogus ISO szakerto

 

 

2005. Rooter Kft.
 
Rooter kft.